Etsi swingereitä

Spicy Dinner Tønsberg - Validation Party

This is an Official Validation Event Tämä ominaisuus on saatavilla vain pareille ja sinkkunaisille

Kaikki SpicyMatch-jäsenet, jotka osallistuvat tähän tapahtumaan saavat meidän Official Validation merkinnän.

Kuvaus

Velkommen til en hyggelig avslutning på sommeren der vi samles for en sosial middag på en av de bedre spisestedene i Tønsberg!

Spicy Dinner er et sosialt møtepunkt der du lett blir kjent med andre i miljøet, uten at man nødvendigvis kjenner på forvetningene til lek. Eventet passer seg godt for de som er nye i miljøet og synes det kan være litt høy terskel å dra på et av våre større eventer, samtidig som det er en sosial arena der man kan treffe andre man kjenner fra tidligere av.

Tidspunkt: 14. August 2021 Kl 18:00 – 21:00, Mulighet for oppmøte 30 min før. Vi bestiller middag felles kl 18.30, spiser og nyter noe å drikke for de som ønsker det.

Sted: En bedre resturant sentralt i Tønsberg (Vestfold) (Kun de med bekreftet billett vil motta stedsinformasjon på melding.)

Bekledning: Vi kommer til å være på en "vanlig restaurant" så normalt pyntet. Det er lov å være utfordrende, men det må være innenfor normale sosiale koder vedrørende hva man går kledd med offentlig.

Priser: Vi tar 10 euro i bindende påmelding pr person, men dette vil bli trukket fra regningen når du selv betaler for maten før vi drar fra restauranten.

Kansellerings Policy:
Betalinger vil bli refundert med 50% inntil 15.07.21. Fra 15.07.21 vil ingen innbetalinger bli refundert eller kreditert. (Selv ikke i tilfelle sykdom). Billetter kan ikke bli gitt til andre eller videresolgt.

Korona (Covid-19):
Vårt event følger gjeldene regler satt fra FHI, og vil bli fulgt opp av resturanten. Antall tilgjengelige billetter vil kunne bli økt etter oppdaterte retningslinjer for lokalet, men vær tidlig ute for å sikre deg plass!

NB!
Kun de med bekreftet billett vil motta stedsinformasjon på melding.

Saatavuus

Tyyppi Jäsentyyppi Saatavuus Hinta
Par Saatavuus 2 20,00
Singel mann Saatavuus Loppuunmyyty 10,00
Singel dame Saatavuus Loppuunmyyty 10,00