Empty Avatar
torstaina 25 marraskuuta 2021

Skoraj je že tri tedne mimo pa še vedno nobenega glasu. Popoldan pa sms, ta vikend bi šla na izlet in potrebujem družbo, konkretno, nesramežljivo tako kot si ti. V petek po njenih navodilih ob štirih popoldan se vstavim pred njeno hišo.

V glavi mi švigajo misli, o tem kar mi je bežno že zadnjič omenila. Zabava, razvrat, orgija v skritih kleteh... Malo zaskrbljen ves na trnih sprašujem a ona le odgovori ne skrbi nič takega malo odklopa to rabim po vsem tem napornem tednu. Pripeljeva se pred zgradbo na samem. Kar nekaj boljših avtomobilov je že tam.

Potrkava in vstopiva, pozdravi naj urejena ženska in naju povabi naprej. V večjem prostoru je druščina kakih desetih ljudi. Nazdravljajo. Na mizah okoli so pladnji s hrano, narezki, pecivo... Vsi sproščeno klepetajo in tu pa tam opazim kak skrivnosten pogled, ki se lepi name od žensk. Moški se s tem ne obremenjujejo.

Kaj kmalu pristopi ženska s klobukom v katerega vsi dajejo avtomobilske ključe. Enako stori tudi Lisa. Nato klepetamo naprej in se z ostalimi pari spustiva v pogovore, čisto enostavne kako si, kaj delaš? Ob tem ugotovim, da smo druščina različnih ljudi, podjetniki, zdravnik in odvetnik, pa kuhar...

Nato se posedemo in čakamo, nakar ženska s klobukom stopi na sredo in ponudi, da vsaka ženska izbere ključ iz klobuka. Šele sedaj spoznam, da bo to pač čisto naključje saj bo ženska šla k moškemu čigar ključ avtomobila je potegnila s klobuka.

Tako ženska v modrem kostimu pristopi k meni in se predstavi kot Klara. Ta igra se nadaljuje in jaz opazujem kam bo šla Lisa. Skoraj kot zadnja se postavi zraven konkretnejšega moškega. Tako to je zdaj to, sobe pa si izberite sami naznani ženska očitno je ona gostiteljica v tej hiši. V kotu vzamem svoj rukzak, manjšo potovalko v kateri imam po navodilih Lise stvari za dva dni.

Z Klaro greva v prvo nadstropje in v sobo ki ni še zaprta. Vstopiva se raskomotiva in ugotoviva, da bo to najina skupna noč... SE NADALJUJE